Vælg musikefterskole

Let-the-kid-study-musicDenne blog handler om musikefterskole. Uanset om du elsker pop eller rock, heavy metal eller klassisk musik så er der en musikefterskole derude for dig.

Hvis du gerne vil gå 9. eller 10. klasse på efterskole (nogle steder også muligt i 8. klasse) og elsker sang og musik, så skal du vælge en musikefterskole.

Mange musikefterskoler er også noget for dig som brænder for andre fag indenfor segmentet “scenekunst/performance”. Det vil typisk være drama efterskole – hvis du har en “skuespiller i maven” og danse efterskole. Nogle af efterskolerne har også et linjefag for dig som er mere interesseret i teknikken bag en vellykket forestilling – uanset om det er i form af en koncert, en musical eller en danseopvisning. Eksempelvis har nogle af efterskolerne et linjefag som “lyd og lys” – eller hvad med DJ?

Mulighederne er derude, så det er bare med at gå på jagt efter lige præcis den musikefterskole eller efterskole for scenekunst som tilbyder det du brænder for.

Lad din kreativitet og dine musikalske og/eller performance talenter få luft og inspiration til at vokse – vælg en musikefterskole til dit efterskoleophold.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s